Kiváló körülmények - 21. hely

2003.06.11. 14:58

 
   
   

A hétvégén az olaszországi Mugellóban, az olasz Moto GP futammal együtt rendezték a BMW Boxer Kupa idei negyedik, a magyar Team Wallis Motor Hungary és Szabó Attila harmadik versenyét.

Attila a 36 fős mezőnyből az első két esős versenyen 20-adikként és 21-edikként végzett, nem csoda, ha a csapat végre száraz versenyben reménykedett. Kívánságuk teljesült, az időjárás kegyeibe fogadta a boxereseket: A versenykezdetére a levegő lehűlt, az aszfalt forró volt, azaz minden a legtökéletesebben alakult.

Sajnos, ami Attilának jó volt, az a többieknek is, ezért igen kemény és izgalmas versenyt nézhetett végig a közönség. Az oda-vissza előzgetés nem csak az élbolyra volt jellemző. Szabó Attila a mezőny közepén verekedett, már szinte biztos volt a 19. hely, amikor a verseny utolsó körében ketten visszaelőzték, ezzel ismét a 21-edikként intették le.

Az olasz Roberto Panichi nyerte a Boxer Kupa negyedik fordulóját, őt sorrendben Andy Hofmann és Sebastien Legrelle követte. A következő verseny a jövő hétvégén (június 14.) Spanyolországban lesz.