Egy hely, ahol szerelhetsz

2009.02.13. 18:36

Mit tegyen a motoros, ha szerelni kéne, de nem egy profi műhely áll a kert végében? Kopogtasson barátoknál, vigye szakműhelybe, vagy álljon neki a konyha padlóján?Annyi egyszerű munka van, amihez éppen csak fel kéne emelni a gépet, de nincs hol és nincs mivel. A megfelelő szerszámok összegyűjtése egy vagyon, a műhelynek alkalmas garázs kibérlése szintén nem olcsó.

A San Diegoban felépített Privateer’s Garage annyira kézenfekvő ötlet, hogy most azonnal további telephelyeket nyithatnának szerte a világban: biztos, hogy mindenhol lenne rá igény. Nem számít hogy milyen motor, mindegy, hogy hány éves – bátran betolhatod. Az összes szükséges szerszám és eszköz ott van, a gazdának csak a tudást és a két kezét kell magával vinnie; a PG-ben bármit megjavíthat mindössze 20 dolláros, vagyis 4600 forintos bérleti óradíjért cserébe. Kevésbé megbízható motorok tulajdonosai havi, sokat bukó motorok éves bérletet is válthatnak. Akár hobbieszköz, akár amatőr versenymotor érkezik, az emelők, a célszerszámok és a számítógépes diagnosztikai eszközök mind ott vannak.

„Technikai tanácsadást és egy-egy eligazító szót is kaphat az alkatrészrendeléshez az, aki betér: a lényeg, hogy mostantól a profi szerelőműhelyek minden előnyét élvezhetik vendégeink, azok lehúzó árképzése nélkül” - nyilatkozta Kyle Indermuehle a március 6-án nyitó Privateer’s Garage vezetője.

Kedves olvasóink, önök igénybe vennék egy hasonló műhely szolgáltatását?