Nyereményjáték: Repsol olajak Magyarországon

2010.02.03. 10:43 Módosítva: 2010.02.03. 10:47

Aki látott mostanában motorversenyt, annak biztosan ismerős a Repsol név – a spanyol olajtársaság a technikai sportok elkötelezett támogatója. Hazánkban ugyan nem számít piacvezető kenőanyagnak, de ez a jövőben változhat: 2010-től a Lube Trade jóvoltából már széles körben, Magyarországon is elérhető.

A Repsol Lubricantes y Especialidades állami tulajdonban lévő multinacionális vállalat - ők a világ nyolcadik legnagyobb olajkitermelői. 36 ezer alkalmazottjuk van világszerte, segítségükkel történik a napi több mint egymillió hordós kitermelés feldolgozása és értékesítése.

Fejlesztéseik kulcsa a sporttevékenység. A Dakar és a WTCC kiválóan alkalmas arra, hogy a kenőanyagokat nehezített körülmények között vizsgálják: a Repsol-KTM Team, a Repsol-Mitsubishi Team és a Seat World Touring Car Championship csapata a legjobb tesztelő.

A termékpalettán természetesen kétkerekűek számára is találunk motor- és váltóolajakat. Most olvasóink is részesülhetnek a spanyol technikából – aki helyesen válaszol feladványunkra, sapkát, naptárat és láncspray-t nyerhet.

A kérdés kifejezetten egyszerű: a zseniális Fernando Batlló konstruktőr áltál tervezett négyhengeres, kétütemű 1972-es verseny Ossa teljesítményére és végsebességére vagyunk kíváncsiak. Tudja valaki a megoldást? Könnyű!