Te vagy az ország legcsúnyább rockere?

2010.07.09. 14:32

Te vagy az ország legcsúnyább rockere? Arcod miatt nem engednek be a küzdőtérre? Ne törődj vele, az igazi karaktereknek a színpadon és a médiában van a helye – gondolj csak Lemmy Kilmisterre a 35. születésnapját Tokajban ünneplő Motörheadből.

Öreg, részeg, a haja csapzott, arcán akkora bibircsókok figyelnek, mint két piramis – a csajok mégis imádják, emberek milliói dúdolják slágereit. Ha úgy érzed, hogy arcod az övéhez fogható, ne szégyelld, fotózd le, oszd meg velünk.

Ne aggódj, nem kiröhögni akarunk: a Totalbike és a Hegyalja Fesztivál közös pályázatot hirdet: keressük a magyar Lemmy hasonmást. Jelentkezzen az a férfi – na jó, nő is lehet –, aki leginkább hasonlít a Motörhead frontemberére. Fogj bármilyen digitális képrögzítő eszközt, készíts egy portrét és küldd el: a három, nekünk legjobban tetsző hasonmásnak bérletet ajándékozunk a július 14-18. között megrendezendő tokaji Hegyalja Fesztiválra!

Smink, műhaj és kozmetikai eszközökök igénybevétele nem tilos. A fényképek beérkezési határideje hétfő 16:00, az eredményhirdetés kedden várható. A leveleket az alábbi címre várjuk – a tárgyban kérjük, tüntesd fel, hogy „Lemmy hasonmás”.