GoMoto: minden, ami motor

2010.12.09. 15:59

GoMoto logo

Minden korábbinál több szolgáltatással várja kedves ügyfeleit az EuroMotorGroup és új partnere, a GoMoto. Az EuroMotorGroup hálózat legújabb tagjának szentendrei szalonjában a motorkerékpár-tulajdonosok nemcsak kedvenc kétkerekűjük, hanem személyautójuk ügyeit is intézhetik. A GoMoto szolgáltatásai között gépjármű-adásvétel és -vizsgáztatás, okmányirodai, biztosítási és hitelügyintézés, valamint gumiszerelés iss zerepel. A szalonhoz autó- és motormosó is tartozik, jövő márciusban pedig a már működő autószerviz motoros részleggel bővül.

Természetesen az EuroMotor Kft. által forgalmazott motoros ruházati termékek és kiegészítők is megvásárolhatók lesznek a GoMoto üzletében: Nolan, X-lite és Schuberth bukósisakok, N-Com sisakkommunikációs rendszerek, Spyke bőr-, textil- és alsóruházat, kesztyűk, csizmák, TCX csizmák és alsóruházat, Zandona protektorok, Kappa dobozok, tanktáskák, plexik és bukócsövek, Sebring EU-normás sportkipufogók és kipufogórendszerek, valamint Wunderlich kiegészítők.

GoMoto terkep

A GoMoto és az EuroMotorGroup 2010. december 17-én, pénteken, délután 5 órai kezdettel szezonzáró összejövetelre hívja az EuroMotor Kft. ügyfeleit, a sajtó képviselőit és minden érdeklődőt. Cím: 2000 Szentendre, Pannónia utca 1-3. Megközelítés motorral vagy személyautóval: Budapest felől a 11-es (Szentendre belterületén Dózsa György) úton. A GoMoto szalonja a jobb oldalon, a Dózsa György út és a Pannónia utca találkozásánál található.

További információk (+36-20) 454-5375-ös és a (+36-1) 877-4430-as telefonszámon, az info@gomoto.hu és az iroda@euromotor.hu e-mail címen, valamint a www.gomoto.hu és a www.euromotor.hu honlapon.

(X)