A 125-ös is lehet vagány!

2011.01.09. 10:05

Tavasszal nálunk is elkezdődik a KTM Duke 125 forgalmazása – az európai marketingkampány már teljes gázon pörög. Világosan látszik, hogy nem a munkába kényszerből ingázókat és a praktikust motorokat használó futárokat akarják megcélozni, hisz a stratégia egyik kulcsfigurája a fiatal szlovén akrobata, Rok Bagoroš.

A muraszombati srác tökéletes választás, hisz kora miatt rengeteg tizenéves tud azonosulni vele – nem mellékes, hogy a Roknak komoly múltja van scooter stuntriding terén. A KTM pont azokat szólítaná meg, akik most váltanának robogóról motorra, de stílusosabbat keresnek az unalmas átlagnál.

A csábító technikai paraméterek mellett egy jó adag vagánysággal is felruházott Duke teljesítménye 15 lóerő, amit a csodás váz és WP futómű segítségével biztos, hogy maximálisan ki lehet motorozni. Amint arról korábban beszámoltunk, ennél lényegesen többet bírna a konstrukció – a hírek szerint jövőre akár a 350 verzió is megjelenhet.

A Duke 125 hazai ára már ismert: 999 990 forint, plusz regadó – ennyit kell letennie annak, aki a nyolcadliteres kategória legdögösebb motorjára vágyik.