Ki lesz a következő Talmácsi?

2011.08.12. 14:56

Szeretné, ha gyermeke lenne Talmácsi Gábor utódja? Látogassanak el 2011. augusztus 20-án, a Hungaroringen megrendezésre kerülő tehetségkutatóra, és vigyék el a csemetéket is!

Első ízben kerül megrendezésre a Honda-Talmácsi nap, a magyar motoros utánpótlás-nevelés tehetségkutatója. Mindazon kerékpározni már biztonságosan tudó 4-14 éves gyerekek jelentkezését várják, akik érdeklődnek a motorsport iránt. A tehetségkutatón a Talmácsi Motorsport Iskola közreműködésével öt fiatal tehetség kerül kiválasztásra, akik motoros pályafutásuk elindításához térítésmentes alapképzést kapnak.

A tehetségkutató mellé látványos vezetéstechnikai bemutatók, különféle szórakoztató programok társulnak, valamint Magyarország számos közéleti szereplője is részt vesz az eseményen. Találkozhatnak magyar és nemzetközi sztárokkal, bajnokokkal, és aki kedvet érez hozzá, a helyszínen kipróbálhatja a Honda két- és négykerekű járműveit.

Talmácsi Gábor, Andrea Iannone, Johann Zarco és ifj. Tóth Imre mellett több hazai motorversenyző is jelen lesz a rendezvényen és dedikál az esemény ideje alatt. Minden érdeklődőt várnak a Hungaroringre 2011. augusztus 20-án, 10.00 és 15.00 óra között!

A rendezvényre a belépés és részvétel díjtalan.

Részletes program, illetve regisztrálási lehetőség a www.jovomotorosai.hu weboldalon.

A képek forrása: talma.hu/motorsuli