Patriké a jövő?

2012.04.18. 16:04

Tomes Patrik és csapata ismét nekivágott az ADAC Mini Bike Cup sorozat 2012-es szezonjának. Teljes felszereléssel, MAMI-s nemzetközi licenccel és a HONDA Komfront által felkészített motorral az utánfutóban vágtak neki: első célpontjuk a schlüsselfeldi új ADAC központban megnyitott pálya volt, mely nemcsak gyönyörű helyszínével, de technikás és relatív gyors aszfaltjával is elvarázsolta Patrikot.

Az általános szezonismertetők, a technikai gépátvétel és az alapszabályok kontrollálását követően az ötven résztvevős sorozat fiatal versenyzői a napi beosztásnak megfelelően hajtottak fel a versenypályára. A gyermekek télen sokat nőttek és fejlődtek, így mind a résztvevők, mind pedig a szervezők számára hamar egyértelművé vált, hogy a mezőny összerázódott és komoly csaták várhatóak.

A kétnapos edzéshétvége meghozta a várt eredményt Patrik számára, hisz vasárnap délután már megfutotta a második legjobbnak számító edzéskört. „Már most azonnal visszamennék a pályára! Nagyon élveztem az edzést, a rajt- és a versenygyakorlatokat. Sokat kell edzenem, mert nagyon erős lett a mezőny. A tavalyi kezdők mára nagyon jó versenyzőkké váltak.”