24 millió? Na, ennyit nem ér

2012.08.09. 08:50

Úgy látszik, a motoron pózolás sztárbetegség. Országtól és kortól független: Magyarországon és Amerikában is szeretnek Harley-kon feszülve tetszelegni a színészek és zenészek. Persze van, aki tényleg használja motorját - gondoljunk Jeremy Irons-ra, vagy a német Sebastian Kochra, aki éppen Budapesten forgat Bruce Willis filmbeli főellenségeként -, de a hírességek nagy része tényleg csak a gondosan összerakott látszat miatt vesz valami jól kinéző gépet.

Úgy tűnik, Eddie Van Halen, a rock-korszak ikonja is így volt vele: 1991-es Harley Softailjében mindössze 811 mérföld van; mondhatni újan adta el mostani tulajdonosának, aki viszont anélkül, hogy kipróbálta volna, szeretne túladni rajta - talán rájött, hogy Dan Auerbach sokkal lazább gitáros?

A gépért 85 ezer eurót, vagyis 24 millió forintot szeretne kapni, plusz a szállítási költség is a vevőt terheli. Valljuk be, ez celebfaktorral együtt is nagyon drága - hiába a tipikus Van Halen színek, az autogram a tankon meg a pár saját kiegészítő, keveseknek ér a gitáros-zeneszerző neve ennyit.