18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

NDK-s pornó Simsonnal

2013.02.15. 18:01

Mire is vágyhatott egy keletnémet kamaszfiú? Egy nagy házra, egy pucér nőre és egy Simsonra. Melanie Müller reményei szerint a recept még ma is megállja a helyét, ezért ezeket egy képbe sűrítve kapjuk meg, néhány centi hóval.

Németországban is hasonlóan működik a médiagépezet, mint nálunk, következésképp folyamatosan köpi ki magából a celebeket. A korábban nálunk is létező Nagy ő című műsor ottani megfelelőének köszönhetően vált ismertté Melanie Müller is.

Extravagáns megjelenése, botrányos viselkedése és egy semmiből felbukkant pornófilm biztosítja a helyét a bulvársajtóban. Melanie minden bizonnyal örülne, ha ez még jó sokáig így is maradna, ezért egy őt ábrázoló aktnaptárral rukkolt elő. Nem egyedi az ötlet, Kiszel Tünde már régóta ezt a módját választja a figyelemfelhívásnak.

A polgárpukkasztó modell természetesen csak a fotózás kedvéért pózolt a motoron. Talán jobb is így, mivel egyetlen ruhadarabja a piros magassarkú nem nevezhető biztonságos motoros öltözéknek.