Tudom, mit veszel fel idén nyáron!

2013.02.28. 15:03

Itt a szezon, egyre erősebb a napsütés. A motorba bekeül az akkumulátor, leevgő került a lelapult abroncsba.Ideje kiválasztani, miben motorozzunk idén. Megjelent a Shox 2013-as katalógusa, vagyis újra átlapozható az Magyarország leggazdagabb ruha- és kiegészítő választéka.

A Totalbike olvasói, akárcsak tavaly, idén is csak egy kattintásra vannak a termékektől: egy mozdulat az egérrel, és máris webes formában válogathatnak a jóságok között. Az online katalógus az alábbi linken érhető el.

Nehéz bármit is kiemelni, de megpróbáljuk: az MDS MD200 bukósisak többféle motorozási stílushoz megfelel, így robogóstól a túrázóig bárkinek megfelelhet. Az innovatív formájú bukó felnyitható állrésze praktikus, míg beépített napszemüvege biztonságossá is teszi – nem vakulunk meg, ha romantikusan belegurulunk a naplementébe. Ára: 43900 forint.

A Forma Arrow SX sport csizma nem csak 38900 forintos árával szimpatikus, hanem bőr felsőrészével, minőségi, hálós és „emlékezőhabos” polimer bélésével is jó ajánlatnak számít. A koptató magnéziumból készült, természetesen cserélhető.

Aki minőségi, sokat kibíró és tartós motoros ruhára vágyik, feltehetőleg már találkozott a Difi márkanévvel. A Sierra Nevada Pro dzseki és nadrág kiváló szél- és vízvédelmet biztosít. Kivehető termobélésének hála, igazi négy évszakos darab – méretes derékzsebe alkalmas az esőruha befogadására, így biztosak lehetünk benne, hogy az sosem marad otthon. A kabát 92900, a nadrág 63900 forintba kerül.

A Sixgear háromnegyedes kabát és a hozzá tartozó nadrág a kalandkeresők kedvence lehet: a „lélegző” membránnal készített ruhanemű jól passzol nem csak az utcai gépekre, hanem a túraendurókra is. Nem kell félni, hogy elcsúfítja az út pora – színe és anyaga alkalmas arra, hogy akár merészebb kalandokat is bevállaljunk, eljutva olyan helyekre, ahova eddig csak vágyakoztunk. A kabát ára 36900, míg a nadrágé 27900 forint.

Givi a csomagtartódobozok királya. Legújabb V47 modelljük Monokey technikájú. Fala dupla, míg a fedélre alumínium borítás jutott. Megújult a zármechanika, ennek köszönhetően már nagyon kis nyomásra záródik a fedele. A doboz terhelhetősége 10 kg, űrtartalma 47 liter, vagyis két zárt sisak befogadására alkalmas. Az alapváltozat ára 76410 forint.