Motorosok a gyerekekért

2013.06.27. 09:35

A Transzplantációs Alapítvány idén Balatonvilágoson rendezi meg a X. Mi is nyaralunk! - Szervátültetett és szervátültetésre váró gyermekek nyári táborát. A hétfői nyitónapon a Pa-dö-dő, Polgár Peti és az Anna & the Barbies is fellépett, a gyerekek számára azonban legizgalmasabbnak a pénteki motoroztatás ígérkezik.

A jótékonysági motorozás először tavaly volt a program része: a kezdeti ijedtség után a gyerekek nagyon boldogan, felszabadultan ültek a nyeregbe, de nemcsak ők, hanem a motorosok is élvezték a közösen töltött időt, strandolhattak és röplabdázhattak is a kicsikkel.

Június 28-án, pénteken délután fél egykor Budapestről, a Váci úti Andrettitől újra útnak indul a jótékonysági motorozás, melyhez 13 óra körül az érdi Lukoil benzinkútnál is lehet csatlakozni. A végállomás a balatonvilágosi Hotel Frida Family – a szabad programot követően 16 órakor kezdődik a közös motorozás a gyerekekkel. Míg erre tavaly a szálló körül volt lehetőség, idén Balatonvilágos polgármestere felajánlotta a kerékpárút egyik szakaszát.

A csatlakozni kívánó motorosokat idén is szívesen fogadják, hogy egy kulturált túrát követően közösen szerezzenek örömöt a gyermekeknek.