Állj át a sötét oldalra, tesztelj Yamahát!

2013.08.16. 07:41

Amikor már azt hihettük, hogy az MT modellcsalád eltűnik a süllyesztőben, a Yamahánál gondoltak egyet, és elkészítették legújabb háromhengeresüket, mely az MT-09 elnevezést kapta. Ősszel már a hazai kereskedésekben is elérhető lesz a 850 köbcentis, 115 lóerős gép, melynek csúcsnyomatéka 85 newtonméter, száraz tömege 171 kilogramm.

A Yamaha Motor Hungária pályázatának köszönhetően azonban kis szerencsével még a hazai forgalmazás előtt bárki kipróbálhatja az MT-09-et. A résztvevőknek mindössze azt kell leírniuk néhány sorban, hogy miért ők lennének a legalkalmasabbak a horvátországi Splitben megrendezett tesztmotorozásra – a jelentkezéseket legkésőbb augusztus 30-ig várják e-mailben, telefonos elérhetőség feltüntetésével. A pályázat egyetlen feltétele az érvényes, korlátlan A-kategóriás motoros jogosítvány megléte.

A nyertest szeptember 2-án, hétfőn választják ki a Yamaha Motor Hungária munkatársai. A spliti tesztvezetésre szeptember 7. és 9. között kerül sor, a kiutazás és a részvétel teljes költségét állja a japán motorgyártó hazai képviselete, a győztes pályázónak csupán saját motoros felszerelését (zárt cipő, nadrág, kabát, bukósisak, kesztyű) kell magával vinnie.