A motoros legenda szerelte meg az ellopott biciklit

2014.01.30. 16:10

A fél ország kiakadt Josihiro ellopott biciklijén, ami ráadásul nem is egyedi eset, hiszen két év sem telt el Kunio, a japán motoros esete óta: egyelőre úgy néz ki, ha Budapestre vetődik egy japán világjáró, azonnal ellopják a járművét.

Josihiro bringája szerencsére megkerült, de még mindig Magyaroszágon tartózkodik, mert bizonyos szervízműveleteket el kell végezni. Az élet nagy rendező, így a japán utazó éppen a motoros legenda, Erdős Csaba műhelyébe esett be a Csepel Művek területén. Csaba egyébként nem bicikliszervizt üzememelhet, hanem többet között Dragstereit építi a műhelyben. De mivel azonnal felismerte a bringát, természetesen segített megoldani a problémákat némi szervízelés, csapágykenés és a törött csomagtartó meghegesztése ügyében, hogy az utazó pár napon belül tovább tekerhessen.

Csaba egyébként tavaly komoly sérülést szerzett, de nem motorral, hanem az ún. street workout nevű utcai akrobatikus sportágban. Mindkét bicepsze leszakadt, amit megműtöttek és rendbe is jött volna, de azóta vállproblémákkal is küzd. Remélhetőleg hamarosan meggyógyul, hiszen kezdődik a szezon és hamarosan a híres motoros stundrider show­t kell nyomnia, hiszen már rengeteg előre lefoglalt dátuma van.