Így szól a kompresszoros Kawasaki

2014.09.09. 10:44

Okosan adagolja az információkat érkező kompresszoros gépéről a Kawasaki. Legutóbb a tavalyi Tokyo Motor Show-n beszéltek a nagyközönség előtt is arról, hogy feltöltős négyhengeressel bővítenék kínálatukat. Idén aztán végre meg is érkezhet a Ninja H2 névre keresztelt gép. Videókat az elmúlt napokban már többször is közzétettek róla - túl sokat persze egyelőre nem akarnak megmutatni, de a hangjából már adtak egy kis ízelítőt. Igazán jól szól a feltehetőleg sportos köntösben megjelenő motor. A hivatalos leleplezés pedig itt van már a küszöbön.

A H2 elnevezés korábban már szerepelt a japán gyártó kínálatában, akkor egy háromhengeres, 750 köbcentis kétüteműt árultak ezzel a logóval. Azt azonban, hogy a néven kívül van-e valamilyen rokonság a régi és az új modell között, egyelőre nem tudni. Ugyanígy homály fedi egyelőre azt is, hogy hány köbcentis lesz a kompresszoros sornégyes.

Az viszont már egészen biztos, hogy szeptember 30-án, a kölni Intermot kiállításon többet tudunk majd. Az eddigi információk szerint ekkor már leplezetlenül láthatjuk a H2-t, és várhatóan részletes adatsort is kaphatunk a motorkerékpárról. Addig is hallgassuk meg még egy párszor, milyen hangra is számíthatunk tőle.