Hoppá! Gyári képeken a kompresszoros Kawasaki

2014.09.30. 07:53

A Kawasaki a ma kezdődő kölni Intermot motorkiállításra tervezte a kompresszoros H2 bemutatását, azonban az első hivatalos fotók már néhány órával a leleplezés előtt nyilvánosságra kerültek. A japánok igen kívánatos sportgépet alkottak.

A fotók ráadásul nem is az alap H2-ről készültek, a farokidomon H2R feliratot olvashatunk, ez pedig egyértelműen arra utal, hogy legalább két változatban kapjuk meg az idén harmincéves Ninja-sorozat legújabb tagját. Bár azt már most is láthatjuk, hogy szénszálas idomokat és egykaros lengőkart alkalmaztak, a részletek a tényleges bemutatóig még rejtve maradnak.

A legtöbben azt várják a H2-től, hogy 998 köbcentis sornégyeséből a kompresszor segítségével 300 lóerő teljesítményt csalogat elő a gyártó. Ez a feltételezés persze összhangban lenne a kedvcsináló videókkal is, amelyek közül több is arra utalt, hogy napjaink leggyorsabb motorkerékpárja készült el.

Mi már izgatottan várjuk a gyár hivatalos adattábláját a motorról, de amíg azt közzé nem teszik, a galéria alapján mindenki eldöntheti, hogy jól megérte-e a várakozást a kompresszoros Kawasaki.