Scrambler stílusban nyomulnak az új SV650-esek

2015.12.04. 16:31

A héten zajló Motorcycle Live kiállításon két hasonló koncepciót állított ki a Suzuki. Az eredeti SV650-esen mindkét esetben csak leheletnyit módosítottak, de a két cég eltérő módon állt hozzá a feladathoz.

Az SW-Motech kiegészítőivel felszerelt modellre alumínium első sárvédőt, lámpa fölé helyezett szélterelőt, mélyebben barázdált gumikat, egyenesebb kormányrudat, valamint hűtő- és láncvédőt raktak. A scrambler stílust az új kipufogó, a tankra és a hátsó részre erősíthető zsákok és a lámpavédő rács teszi teljessé.

A Suzuki gyári kiegészítőivel szerelt másik modell piros színével feltűnőbb, de máshogy adagolták a scrambler elemeket. A blokk és a hűtés itt is megkapta a kötelező védelmet, az első szélterelő viszont kevésbé meredek. A hangulatot az új szabású nyereg és az oldallemezen található szám fokozza.

Korábban a milánói EICMA kiállításon már szerepeltek ezek a scrambler gépek, sőt láthattunk egy Café Racer stílusú SV650-est is, amihez a Gilles kiegészítőit használták. A csutkakormány, az állítható lábtartó és mart alumínium elemek a kanadai cégtől származtak. Úgy tűnik, a Suzuki egy teljes modellcsaládot akar felépíteni a típus köré.

Egyelőre nincs információ arról, hogy a két felszereltség rendelhető lesz-e az egyelőre még mindig ismeretlen árú SV650 alapmodellhez.