Készülj fel a motoros szezonra!

2016.03.26. 12:59

A napnak már ereje is van, igazán beköszöntött a tavasz. Sokan már elő is vették motorjukat a garázsból, míg mások télire sem tették el. Vannak persze, akik még várnak egy kicsit, de a felkészülést mindenkinek érdemes időben kezdeni. Ahogyan már megszokhattuk, ebben segít a Shox akciós katalógusa. Ezúttal is igen jó cuccokat vágnak hozzánk komoly kedvezménnyel.

Ha már a motorunk elég áramvonalas, miért rontanánk el ezt a tulajdonságot egy nem odaillő táskával? A Kushitani Kenta tanktáska lehet a megfelelő választás. Mágnesei úgy tapadnak, hogy a nagyobb sebesség sem fog ki rajtuk. Merev kialakítása miatt nem roggyan össze, felül pedig kemény borítás biztosítja, hogy mi se nyomjuk szét a benne rejlő cuccainkat. Most több mint ötvenszázalékos kedvezménnyel, 14 900 forintért vihető haza.

Egy rendes maszk abban segíthet sokat, hogy melegben ne izzadjuk tele a sisakot, hidegben pedig ne fagyjon le az arcunkról a mosoly. A Forcefield Tornado thermomaszk kiválóan megfelel erre a célra, anyaga szélálló, vízlepergető. Antibakteriális, anitallergén, és a kellemetlen szagokat sem szívja magába. Most csak 7 990 forintba kerül.

A tavasz néha még csalóka: bár szépen süt a nap, motoron könnyen megfázhatunk, ha nem öltözünk fel rendesen. Ennek az elkerülésében segít a Forcefield Tornado nyakmelegítő, széllálló, UV ellen is védő anyagával. Ára most csupán 7 990 forint.

A friss Shox-katalógus letölthető erre a linkre kattintva.