Az F1-ben ilyenért már lelőtték volna

2016.08.02. 12:01

A négyszeres Supersport világbajnok Kenan Sofuoğlu megmutatja, hogyan kell stílusosan szórakozni hétfő este. Az alábbi videót a Facebookra töltötte fel, és nem tudom levenni róla a szemem, annyi tökéletes részlet van benne.

A legfontosabb, hogy remek ízléssel egy kizárólag versenypályás használatra gyártott, 300 lóerő feletti teljesítményű, méregdrága motort választott az esti krúzoláshoz. Lámpa, irányjelző nincs is rajta, de nem is kell, az izzó titán kipufogórendszer fénye éppen elég.

Ehhez jön a tökéletes öltözet, könnyű vászon hosszú ujjú és nadrág, illetve egy kényelmes félcipő. Érthető a lazaság, ezúttal nem új sebességrekordot állít fel egy hídon, csak gurulgat - azt viszont négyszeres világbajnokhoz méltóan teszi, folyamatosan elforgó hátsó kerékkel. Ezt a manővert az angol egyébként rolling burnoutnak hívja.

Nyilván nem lesz a felvételből közlekedésbiztonsági oktatófilm, de jó látni, hogy a motorversenyzésből még nem lúgozták ki a hülyeséget - Formula-1-es pilótáról mikor kerülhetne ki ilyen videó?