Savval öntötték le a motortolvajok az üldözőjüket

2016.08.09. 16:48

A kétperces videót a híres londoni motoros Youtube felhasználó, Royal Jordanian osztotta meg - ő egyébként azzal futott be, hogy egy herélt kipufogós Husqvarna Nudát hergelt az angol fővárosban. Egy elég kellemetlen eset látható rajta: négy férfi teljes nyugalomban lovasít meg egy Yamaha R1-et, míg a felvételt készítő motoroson kívül senki nem tesz semmit.

A sisakkamerás hondás próbálta valahogyan felhívni a figyelmet tolvajokra, de semelyik járókelő nem reagált. Közben a tolvajok elvágták a láncot és a tárcsazárat, mintha mi sem lenne természetesebb dolog egy békés délutánon.

Ekkor a kamerás visszament, és próbálta megállítani őket, ám ekkor a másik két tolvaj hátulról mellé érve olyat gurított, ami előtt még a legendás Savas Bácsi is megemelné a kalapját: a társaik sikeres menekülése érdekében egy kis fiolából valamilyen savat (a beszámoló szerint sósav vagy kénsav lehetett a szaga alapján) löttyintettek a motoros arcába.

A maró anyag valószínűleg a zárak megrongálása miatt volt náluk, a lelocsolt motoros elesett, és eltört a karja, miközben a két robogó és a lopott R1 felszívódott a városi forgalomban.