Fényes nappal akarták elvenni a motorját

2016.09.08. 14:48

Fényes nappal próbálták meg kivenni a gépet egy motoros alól Londonban. Az esetet a sisakkamera rögzítette, a rendőrök pedig nyomoznak az ügyben.

A felvételen az látszik, hogy a későbbi sértett oldalra-hátrafelé nézeget menet közben. A rendelkezésre álló információk szerint a három gyanúsított – egyikük Yamaha T-Maxszal, másikuk XJ6-ossal, a harmadik Triumph Speed Triple-lel – megpróbálják többször is nekiütközni, így leszorítani és megállásra késztetni.

Végül aztán hárman körbeveszik, és kialakul egy rövid vita is, heves gesztusok kíséretében. Az egyik gyanúsított a gyújtáskapcsolóhoz nyúl, hogy kikapja belőle a kulcsot, de nem jár sikerrel. Végül zsákmány nélkül hajtanak el.

Azt nem tudni, hogy a vitát megelőzően volt-e már valamilyen konfliktus a motorosok között. A kézmozdulatok kicsit talán arra utalnak, mintha egy korábbi sérelemért akarnának elégtételt venni. A rendőrség mindenesetre nyomoz, és egyelőre nincs információ arról, hogy sikerült-e bárkit is elfogni, illetve előállítani az ügyben.