Az eddigi legjobb kép a 750-es Royal Enfieldről

2017.07.03. 13:29

Két éve pattant ki a hír, hogy 750-es, soros kéthengeres modellen dolgozik a Royal Enfield, most pedig végre egészen jó képeket láthatunk. Az indiai rushlane.com hozta le a fotókat, amelyeken minden eddiginél alaposabban szemügyre vehetjük azt a modellt, amivel az Enfield az európai piacon robbantana.

A váz valószínűleg a Continental GT-ből származik, de nem egy az egyben emelték át, hanem a brit vázépítő-manufaktúra, a Harris előtte átdolgozta, hogy merevségben és kialakításában megfeleljen az erősebb és nehezebb blokkhoz - a Harrist még 2015-ben vásárolta fel az Enfield. És felhívnám a figyelmet: ez már ABS-es modell!

Az elmúlt két évben ez már a második új modellje az egyébként nagyon konzervatív módon fejlesztő Enfieldnél, és erről el is hisszük, hogy lesz helye a mi földrészünkön - ugyanezt a 410 köbcentis Himalayanról azért nem mondanánk el.

A 750-es mellett valószínűleg dolgoznak egy harmadik újdonságon is - ugyanis nemrég úgy nyilatkoztak, hogy legalább három újdonságra lehet számítani a következő években.