Átdolgozott V-Strom lesz az új Suzuki DR Big

2019.10.28. 09:08

Mostanában a Suzuki mintha nem találná az irányt, kevés átütő újdonság, lapos nemzetközi marketing, régi technikák reciklálása, és régi nevek leporolása - nagyjából erre futja mostanában, gondoljunk csak a Suzuki Katanára, amelynek nagyon hosszú, ugyanakkor semmitmondó videókból álló teaserkampányt csináltak, és az egyébként jó forma egy GSX-S1000-t takar.

Most mintha megint hasonlóra készülnének, jött egy semmitmondó teaser, leporolják a DR Big nevet és ráhúzzák a V-Strom 1000-re. Oké, ebben egyébként nem lehetünk 100%-ig biztosak, hiszen a teaserből lényegében semmi nem derül ki, a megmutatott vázdarab viszont nagyon úgy néz ki, mintha a V-Strom 1000-é lenne, de a blokkról már nem lehet egyértelműen nyilatkozni. Ez egyébként már a második teaser, csak az első egyszerűen annyira semmitmondó volt, hogy nem volt pofám írni róla.

Nem azt mondom, hogy érdektelen lenne egy enyhén retró V-Strom 1000, de amikor egy gyárnál olyan izgalmas projekteken dolgoznak, mint a turbós Recursion vagy az új Hayabusa, akkor szomorú, hogy évről évre csak tizenéves technikák reciklálásával állnak elő.