Yamaha ruházat csajoknak

2007.05.23. 08:27

A Yamaha kifejezetten női motorosoknak tervezett motoros ruházat széles választékát kínálja idén tavasztól kezdve. A biztonság és a stílus együttes alkalmazása a motoros női ruhadarabokon mindig kihívást jelent, de a Yamaha megpróbálta e két, a nők számára oly fontos tulajdonságot ötvözni. Az első darab a Mako bőrruha a tavaszi kollekcióból, amely szarvasmarha bőrből készül, fekete-fehér színben. Mindenhol ellátták a CE által jóváhagyott protektorokkal, azaz a vállnál, a térdnél, a könyöknél és a sípcsontnál találhatók a ruhába épített védőelemek. A kifejezetten női formákra szabott ruha kétrészes, azaz a kabát a nadrág nélkül is hordható.

Szintén a női nem kívánalmainak megfelelően rajzolták meg a Long Jacket, az időjárási viszontagságokat jól álló, hosszabb kabát vonalait is. Újdonságát a Yamaha négyévszakos viseletként ajánlja főleg túrázóknak. Fekete, szürke és sötétkék színben kapható, és váll, valamint könyök CE protektorokat építettek a kabátba. Vízálló membrán és kivehető bélés szolgálja a kényelmet.



A Vintage Leather Jacket több célra is használható, divatos bőrdzseki. Színét a Yamaha híres 1970-es évekbeli sárga-fekete-fehér versenyszínei adták. A dzseki marhabőrből készült, és a szabászatnál itt is ügyeltek a női vonalaknak megfelelő kialakításra. A klasszikus jelvények az autentikus retro megjelenés érdekében kerültek fel a dzsekire.