Hűséges és szenvedélyes partner

2012.07.01. 15:23

Drága alkatrész és gyenge fékek? Kényelmes nyereg és alacsony fogyasztás? A Népítélet nem tagadja le az igazságokat!

Hűséges és szenvedélyes partner

Aztán ahogy megszoktam, nekibátorodtam, bár eleinte olyan érzés volt erősebb gázt húzni, mint mikor a Millenium Falcon fénysebességre kapcsol, egyszerűen elhúzott mellettem a világ, én meg csak vigyorogtam a sisakban, mint a tejbetök.

Racionális szerelem

Az átlagfogyasztás eddig 2,47 l/100 km (mindent blokk alapján, excelben pontosan vezetek), télen érezhetően megnő, akkor inkább 2,6, míg nyáron jellemzően 2,4, a bejáratás során 1,89 volt a legkevesebb. A szervizelés 4000 km-kénti kötelezőt jelent, ami a márkaszervizben, vizitenként 9-10 ezer forint.

Első nagymotorom

Nálam sajnos kísérti a balsors, egyszer a kaput csapta rá a szél, egyszer a szomszéd háztetejéről a cserepek bombázták meg. Így hamarosan megtudom mennyibe kerül egy teljes fényezés is.

First class

Kímélem magamat is és belegondolva egy elcsúszás vagy esés utólagos javítási költségeire, úgy döntöttem, hogy nem a rövid féktávokon fogok időt nyerni a forgalomban, hanem a kigyorsításokkal.

Ön írt már népítéletet motorjáról? Ne titkolja el mit szeret vagy mit utál, írja le az igazat, okuljanak mások is! Kattintson és kezdheti!