Ez a Honda örök darab

2012.07.24. 17:06

Merre csörög a kígyó, mit tett tönkre az előző tulaj? A népítélet válaszokat ad, bár a tulajdonosok néha maguknak is hazudnak.

Forever csörgőkígyó

MZ ETZ250: 55000km-rel vettem, 2000km megtétele után már az ötödik sebességet nem bírta el. Kiderült hogy sikerült belenyúlnom egy alapméretes gyári blokkos tranzisztoros, hall jeladós gyújtású etz-be.

Tovább>>>

Álmomban még mindig rajta ülök

Ls 650 Savage, 1998: Talán a legszebb emlékeim ehhez a motorhoz kötődnek, ha ilyen típusban gondolkodsz ne vacillálj mert szeretni fogod az tuti.

Tovább>>>

A végtelenségig megbízható dögös chopper

Honda Steed 400: Mindig is chopper mániás voltam, de csak korlátozott jogsim volt ezért is esett a választás a Steed-re. 25kW alatti igazi klasszikus chopper. Erről a típusról azt kell tudni, hogy japán belpiacos, de a lökettérfogaton kívül nemigen különbözik a 600-as Shadow-tól.

Tovább>>>

Zöld Mindenes

Kawasaki Versys 2007: Fél évesen vettem 600 km-rel egy 3 gyerekes apukától (mai napig nem értem, miért választotta ezt a motort, lumbágóra hivatkozva adta el). Szerintem jó vétel volt, a motor kb. zsírúj, én járattam be. Később fórum hozzászólásokból derült ki, hogy a kedves előző tulaj elfelejtette megemlíteni, hogy sikeresen feldöntötte a motort álló helyzetben.

ovább>>>

5 sebesség, 5 szelep, csakis 5-ös lehet

Yamaha YZF1000-R: Amikor keresgéltem olyan mocit szerettem volna ami gyors is kényelmes is, van szélvédelme és van pakolóhely is. Szempont volt még, hogy 1 millió alatt legyen az ára, japán gyártmány legyen, ne a sport s ne a cruiser kategóriából. Igazából elég kevés ilyen motor van... Vagy-vagy tudják.

Tovább>>>

Kis mérges!

Suzuki Katana AY50: Van egy érzékeny pontja, ez a variátor. A variátor főtengelyre rakott részén gyakran megszorul a műanyag csúszkák. Ilyenkor függetlenül attól, hogy milyen görgő van benne, a motor gyenge erőtlen és lassú.

Tovább>>>

Honda. Mert jó, megbízható,hálás

Honda NHX110 LEAD: A motorba több mint 60.000 km-t tettem és "két vizes tankolást" leszámítva nem volt gondom vele. Csak a kopó alkatrészek lettek cserélve. Nem szándékozom eladni mivel kellő odafigyeléssel örök darab.

Tovább>>>

Ön írt már népítéletet motorjáról? Ne titkolja el mit szeret vagy mit utál, írja le az igazat, okuljanak mások is! Kattintson és kezdheti!