Ha tudna főzni, elválnék miatta

Motoros merítés

2014.01.25. 06:46

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Ha tudna főzni, elválnék miatta

Mindössze húsz percet kell motoroznom, és kiváló minőségű, gyér forgalmú hegyi utakon találom magam. Így érthető meg, hogy miért éppen egy könnyű, kezes és a kategóriájában kifejezetten nyomatékosnak számító csupasz motor számomra az ideális gép. Mindenre elég jó, de mindenre van jobb.

Tovább >>>



A végtelenbe és tovább! Bátran Bömbölj!

Tizenkét éves koromtól mindig volt saját motorom - kezdve a Riga 16-ostól, a Simsonon át az ETZ-ig, majd később a Japán nagymotorokig. Egy idő után azonban kezdtem kinőni az összes motort a környezetemben. Amikor az egyik barátommal egy próbaút erejéig motort cseréltünk, megtetszett a BMW F 800 GS, melynek az üléspozíciója is kényelmes volt.

Tovább >>>



A Megoldás

Lelkes motoros vagyok, de nem mozgat a lámpától lámpáig gyorsulás, sem a féktelen száguldás, vagy a gyilkos verseny. Inkább a szép tájak és csodás kanyarok tempós harmóniája. Babettától a Hayabusáig volt szerencsém végigpróbálni a motorok palettáját mielőtt végleges döntést hoztam volna. A DL 650 az első motor, amelyet én hoztam ki a szalonból, mert nem tudtam ellenállni a kísértésnek.

Tovább >>>



Dücskő Disznó

Ha nappal indulsz, és este jössz, akkor jól nézd meg, ismerd ki a pályát odafelé, mert hazafelé nem fogsz látni semmit ezzel a világítással. Ha nagyon esik az eső és nyomvályús útszakaszon előzöl például pótos Tátrát, akkor az éppen megfelelő szögben zúdítja rád a vizet ahhoz, hogy a gyújtásrendszer egy bizonyos ponton vizet kapjon. Ekkor a motor rángat, leáll, nem indul.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!