Gazdaságos klasszikus

Motoros merítés

2014.03.09. 11:43

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Álom

Hibája? Semmi! Hallottunk olyat, hogy valaki rest volt a szelephézagot állítani, és az egyik szelep beégett. Azért azt tisztáznia kell mindenkinek magában, hogy ha valami jó konstrukció, az nem azt jelenti, hogy a szervizt is hanyagoljuk, és csak tankoljuk bele a legolcsóbbat.

Tovább >>>



Gazdaságos klasszikus

Elkótyavetyélni nem szeretném, hiszen jó kis motor ez. Ha veszek is nagyobbat, akkor sem tervezek száguldozni vele, inkább a poroszkálós utazósebességhez tartozó alacsonyabb fordulatszám-tartományok miatt teszem majd. És persze addig is, meg utána is marad mellette a régi szerelem: a Pannónia.

Tovább>>>


Nagy motor kis embereknek

Épp motort kerestem, mikor egy ismerősöm szólt: van egy fél Hondája papírokkal. Német papírokkal. Megvettem. Az alkatrészek szortírozása után kiderült, a legolcsóbb megoldás az összeépítéshez egy egész motor vásárlása lesz, annyi apró és nagyobb vacak hiányzott.

Tovább >>>


A szaladó másodszor

Nagyobb túrára vidáman elsuhantam vele Kárpátaljáig bármi gond nélkül, még az ukrán kátyúkat is simán átpattogtuk vele. De rájöttem, hogy 192 centis magasságomhoz nagyon alacsony – a nap végére, mintha összecsomagoltak volna térdben félbehajtva.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!