Közlekedni fillérekből

Motoros merítés

2014.06.21. 10:24

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Ronda és finom

Gyerekkorom óta csíptem a BMW boxert - és ma is létezik. Szeretem, hogy nem tucatmotor, de nem is értelmetlenül drága műszaki matuzsálem. Mérnök vagyok, és értékelem a hagyományt műszakilag folyton megújító, karbantartást nem igénylő. Nem szerelgetni, olajozni akarom, hanem használni.

Tovább >>>



Közlekedni fillérekből

Először sokat gondolkodtam rajta, hogy robogó legyen-e megint. Végül is bíztam benne, hiszen ez mégis csak egy Honda! Ennek megfelelően soha nem hagyott ott sehol, ami nekem mindent megért az előző motorom után. Mehettem akárhová, egyedül, vagy barátnőmmel együtt, mindig csak vitt, nagyon kényelmes volt, hátul is. Ha nyaralni mentünk, az ülés alá elfért egy heti cuccom. Persze a barátnőmé nem, de ez más kérdés.

Tovább >>>



Az olasz csizma visszavág

Az elmúlt húsz év japán sornégyesei után szerettem volna valami mást is kipróbálni, így hosszas nézegetés után döntöttem a Shiver mellett. Jók a japánok, de ha már elnyűttél párat, akkor tudod, hogy túl jól teszik a dolgukat minden tekintetben. Ezáltal már egy idő után unalmassá válnak, hiányzik az a bizonyos plusz.

Tovább >>>



Fekete bárány

Motorozási élményt tekintve teljesen más, mint egy nagymotor. Nem rosszabb semmivel sem, csak más. Alacsonyan van a súlypontja, könnyen manőverezhető, az üléspozíció is elég alacsonyan van, ami kényelmes. Az én megszokott utazótempóm kb. 100km/h, de valaki ennél sokkal jobban nyúzza, és azt is bírja bőven. A kátyús magyar utakon a kis kerekek hátrányát nem érzem. Ahol nagyon rossz az út arra nem kell menni.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!