A kilométerfaló fotel

Motoros merítés

2014.08.17. 12:54

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Korszerű bádogos

Vannak típushibái. Amit viszont nagyon szeretek benne, hogy nem egy trendi műanyag dizájntermék, mint a robogók nagy része, hanem egy valódi anyagokból összerakott kiérlelt konstrukció, amire mellesleg öröm ránézni.

Tovább >>>


A kilométerfaló fotel

Három év alatt 54 ezer kilométer, nyolc ország. Főként keleten és délen ahol az utak nem valami fényesek. Bírta a Fogarasi-havasokat és az igazi román utakat is. Idén Montenegróba és Albániába készülünk. Nem egy enduró, és talán a fenntartása is drága kicsit, de ez betudható az erős használatnak.

Tovább >>>


Mad Max

A motorok Ferrarija. Van számtalan autó, amivel jobb köridőket lehet menni, mint egy 430-as Ferrarival, de mégsem ugyanaz. A 600-as Gixerek lenyomják a ringen, de érzésre teljesen mások. A Ducati küzdős, rideg, vonzza az embert, hogy legyőzze ezeket, és uralja.

Tovább >>>


Robogó igazán őrülteknek

De ez nem robogó, hanem egy robogó ruhába öltöztetett sportmotor. Fiataloknak készült élménymotorozásra, szórakozásra, állatkodásra. Sok ismerősöm akarta már elkéregetni egy-egy körre, pláne nyáron, de csak olyannak szabad odaadni, akinek vannak motoros tapasztalatai.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!