Olajtemető

Motoros merítés

2014.08.31. 13:25

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Végre egy Honda, ami nem unalmasan tökéletes

Vágytam már egy kis csibészségre, egy kis menetszélre, isten háta mögötti utakon bolyongásra. A legkézenfekvőbb megoldás a GS lett volna, de amikor a tesztvezetésen beindult a lábaim között ez az őskövület, röfögő disznó bokszer, tudtam, sosem lesz ilyenem.

Tovább >>>


Négyezer, negyvennel

Sosem ültem előtte robogón, nekem még a 40 km/h is száguldás volt. Érdemes lett volna kipróbálni előtte, az ülés és a kormánypozíció ugyanis nem az én méretemre van szabva. Egy háttámlás fotel jól jönne rá.

Tovább >>>


A néha hisztis Er-Nőm

Mikor új motort kerestem, az első szempont a strapabírás és a relatíve kevés fogyasztás volt. Napi 100 km a normája. Ha úgy adódik, hidegben vagy éppen esőben is mennie kell. Egyszer kellett kb. 1,5 km-t tolnom a szervizig. Mint kiderült, a benzinpumpa adta meg magát.

Tovább >>>


Olajtemető

Október végén lettem boldog Burgman-tulajdonos, sajnos a pénzügyi keret csak egy elég koros gépre volt elég. Az időjárás miatt már nem is nagyon tudtam használni. Aztán tavasszal ért az első meglepetés. Hatvan kilométeren egy deci olajat elfogyasztott. Szégyen-gyalázat, hogy például nincs egy olajnyomás-, illetve töltésvisszajelző sem rajta. Én ezek miatt nem vennék még egyszer Burgmant.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!