Dominate ergo sum

Motoros merítés

2014.09.28. 11:55

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Az útkereső

Nem mertem bevállalni, hogy lábon hozom így a zöldségszállításra használt Masterem rakterében utazott. Majd én is vele utaztam, mert Szegednél elszakadt két spanifer, így hazáig fogni kellett. Innentől kezdve míg jó idő volt, nem nagyon szálltam le róla.

Tovább >>>


Terepgépek királya

Ha azt akarod érezni, hogy tudsz endurózni, akkor ez a te motorod. Ha kicsit húzod, kicsit megy, ha nagyon húzod, nagyon megy. A futómű maga a tökély. Ahol eddig élet-halálban összeszorított testnyílásokkal tudtam csak elmenni, ott most csak lazán hatolok.

Tovább >>>


Dominate ergo sum

Terepre kicsit magas is, nehéz is, viszont a kormány-ülés távolság viszonylag rövid, így meglepően jól kezelhető. A tankra feltapadva, supermotósan jól lehet a kanyarokat venni vele körforgalmakban vagy szerpentineken.

Tovább >>>


Ha hibáival együtt tudsz élni, akkor a legjobb

Egyszer egy csatorna átkelést szívtam meg: rossz szögben mentem neki, és már-már kiérve belőle eldőltem. Megszívta magát, leállt. Felhívtam a szervizt, ahol mondták, hogy ez nagy gond is lehet. Szerencsére egy sima olajcserével megúsztam.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!