Vadállat, ami tud néha szelíd is lenni

2014.11.16. 10:28

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Zöld Sas

Úgy éreztem, hogy a Professzortól egy másik motort kaptam vissza. Egyenletesen járt, egyenletesen húzott, könnyű lett a kormányozhatósága az új gumiknak köszönhetően. Úgy éreztem, hogy óriási a mérete és rettenetes a teljesítménye. Nem mertem teligázt húzni, pedig már tíz éve motoroztam kisebb gépeken, de ez volt az első igazán erős motorom.

Tovább >>>


Lelketlen munkába járós

Vagy Európában túrázgatott velem, vagy valamelyik angol versenypályán kellett keményen hajtanom az utolsó helyért. Soha nem hagyott ki egyetlen ütemet sem, a pénzért az elvárt minőséget simán hozta. De ha egy kicsit is szeretnéd élvezni a motorozást akkor nem ez az a motor, amit venned kell.

Tovább >>>


Hét év

Az erő ezen a típuson veled van, az tény. Nem értem, hogy a BMW miért nem reklámozza a rendkívüli nyomatékot, ami a legtöbb típusát jellemzi. Akár két személlyel és csomagokkal megpakolva is úgy húz, mint egy mozdony. Ha negyvennel csordogálsz, vagy ha autópálya-tempóval száguldasz, ennek teljesen mindegy, egy mozdulat és gyorsul.

Tovább >>>


Vadállat, ami tud néha szelíd is lenni

A választás nehéz volt, mivel sok mindent kellett mérlegelni: fenntartás, fogyasztás, kényelem, stílusosság, élvezet. Azok, akik ilyet használnak, meg vannak elégedve, sőt nagyon szeretik. Mikor elmentem ezért a motorért, akkor döbbentem rá, hogy a képek, amiket eddig láttam róla, azok közel sem tükrözték valódi szépségét, ezért első látásra szerelem volt.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!