Boxer + kardán + telelever = BMW

Motoros merítés

2014.11.30. 15:36

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

A két füstölgő puskacső

Jó állapotban hoztam el a tulajdonostól, gondoltam picit lemosom csak, de valahogy mikor olajat látok, belém jön egy kényszer. Estére darabokban hevert az egész előttem, és a fejemben már készült az alapos terv az átalakításra. Szóval alapjaiban változtattam meg a Jawát.

Tovább >>>


A tökéletes autópótló

Autóval nem lehet Budapesten közlekedni, ezért kellett valami a kocsi mellé. Véletlenül sikerült kettőt vennem, de ezt tartottam meg, mert ebben volt ABS is. Napi 70-100 kilométert tekerek bele autópályán és városban vegyesen, ezért nemrég raktam rá egy nagyobb Polini hengerszettet.

Tovább >>>


Valóban hű a nevéhez

A hangja ezer közül is messziről felismerhető. A futómű és az első fék tökéletes. A hátsó viszont használhatatlan, de nem gond - motorfékkel könnyen kompenzálható. Elég sokat kirándulok vele, simán bele lehet csavarni napi ezer kilométert .Nekem olyan 7-8 óra után kezd fájni kicsit a nyakam, de az lehet a hátizsák miatt is, ami kötelező, mert semmilyen tároló rekesz nincs.

Tovább >>>


Boxer + kardán + telelever = BMW

Az eladó odáig volt, hogy milyen olcsón adja, mennyi érdeklődő van. Még aznap este elindultam vele Dobogókő felé, sötétedéskor, hidegben. Félútról visszafordultam. Nagy volt, nehéz, országúton fáztam a rossz szélvédelem miatt, nagyon kimerült voltam, volt pár éjszaka elmaradásom. Miután hazaértem, felhívtam az eladót, hogy nem jött be a gép. Ha gondolja, szívesen visszaviszem neki. Nem gondolta.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!