Nézd már, ez az új Emzé?

Motoros merítés

2014.12.13. 15:24

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Bandika, az ezüst vadállat

Ha nekiállunk forgatni, hamar előjön belőle az állat. Igazán észnél kell lenni, mert a kettes 170-nél szabályoz le, és valahogy meg is kellene állni. Ezzel gyári állapotában kihívásokkal küzd, hiába a levesestányérnyi féktárcsa elöl, tizenkét dugattyúval.

Tovább >>>


Farkas, bárány-nagyapó bőrében

Harminc év punnyadás után leptem meg magam ötvenedik születésnapomra. Egy évig rágódtam rajta, és fűztem a páromat, míg végre megvettem. Előtte órákat vettem vezetésből, nehogy egyből pofára essek vele. Aztán bejáratás után odahúztam neki, és rájöttem, hogy egy állat bújik meg nagyfater bőrében.

Tovább >>>


Né má, ez az új emzé?

Külön élvezet nézni az emberek arcát, amikor a lámpánál eljut a tudatukig a bűvös M és Z betűk jelentése. Ilyenkor szerény mosoly kíséretében, finom gázfröccsökkel lehet még egy kicsit elbizonytalanítani a kedves hitetlenkedőt. Sokkal nagyobb sikere van mint akármilyen tucatmotornak.

Tovább >>>



A kínai Yamaha, avagy Ázsia bosszúja?

Túráztam is vele párszor, de eszméletlenül keményre van hangolva a futómű, a jó magyar utakon ez nagyon meglátszik. jól gyorsul, húz is, a vége olyan 80 körül van. Akinek ennél több kell, annak inkább a kategóriával van problémája.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!