Ennyiért jobbat? Kizárt!

Motoros merítés

2015.06.06. 14:01

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

A megbízható, mindennapi társ

Tovább hajtom a gépet, de azt már nem mondhatom el, hogy mindennap, köszönhetően az új beosztásomnak. Mostanság kirándulásra használom, hosszabb távokra, ami alatt 120-160 km-es túrákat értek. Egy-két apróbb szünet beiktatásával egészen jól tűrhető. A tank hatótávolsága viszont lecsökkent 420 km körülire.

Tovább >>>


Tirexuál

Garázsnál leszáll, nem állítja le, ajtó kinyit, előzőleg anya Trabantja kipenderít, nagysvung, egyes, első fék, sarokba csúszik, sírva röhög, mekkora egy farok, majd háromnegyed óra talajgyakorlat, míg kimászik a gép alól. Szerencsére senki nem látta, mekkora gyík vagyok.

Tovább >>>


Ennyiért jobbat? Kizárt!

Eszméletlen kezes. Olyan rossz felületű szerpentineken is teljes bátorsággal lehet bedobni a kanyarokba, lábtartóig karcolva, utassal, dobozzal, hogy még ma sem hiszem el. Zsebbe lehet rakni az összes 600-as, 1000-es sportgépet. Nem, nem az én képességem, hanem a TDM-é. Aki nem próbálta, nem érti.

Tovább >>>


Döme

Nyugodtabb stílusban kezdtem el motorozni, amióta megvan. Máshogy hangolták a gázadást, mint a japán vasakon. Ahol a Bandittal és a Pannal 130-cal mentem, ott ezzel 100-zal jól elvagyok. Mást élvezek a GS-sel való motorozásban: nagyon bejön a futóműve, a motorja, az egyenes háttal-széles kormányba kapaszkodó testtartás, a kényelmesen kinyújtott lábaim, az alacsony súlypont miatt szórakoztató kanyargás, a magasan ülés, a romboló érzés, a lábtartón álldogálás élménye.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!