Szerintem nem kamu, ezek tényleg a MotoGP nagyágyúi!

2015.07.03. 09:15 Módosítva: 2015.07.03. 09:15

Legkeményebb felállás amit a föld a hátán hordott! Elhozzuk nektek a MotoDzséPi nagyágyúit egy csapatba kovácsolva. Védőháló nélkül a Brezova Gokartland színpadán. Reszkess Le Visontaaaaaaaaaaa!

MárkAszervíz bemutatja tátátátááááá!

Márk MárkEz - 93 Rapszólj Étolaj Team

Az igazi Terminator, a romboló! Afrikai szamarak sorscsapása. Ha kell, a szemével égeti fel az aszfaltot a vetélytársak előtt, és gondolattal melegíti a gumit. Számára nincs lehetetlen. Otthon lakik és anyukája szülte. Cél, a kockás zászló. Ha kell a boxban veszi el.



Vajonkiő Rossz-e - 46 Jamahax Fucktory Racing

A non plusz ultra, a megváltó, a géniusz, a komputer zseni. Nincs a csapatban nála tapasztaltabb aszfaltbetyár. Neki már papírja is van a motoros tudásáról. Kérdés, hogy fénymásolt-e? Gondolattal rajzol és ceruzával kazettát teker. Vérében van a versenyzés és nem ismeri azt a szót, hogy félelem. Különleges születési rendellenességével együtt tud élni. Orvosok is értetlenül állnak előtte, hogy jobb lába mellett van a bal. Tuti, hogy egyszer megmenti a világot!

Cikiaháj Denem - 69 Aspirin MotoGP Team

Egy évesen egyedül feküdt a hátán és tíz évesen folyékonyan beszélt az anyanyelvén. Legjobb barátja az amerikai elnök. 1999-ben egyazon éven belül megnyerte az amerikai salakmotoros bajnokságot, illetve az AMA Supersport gyorsasági-motoros bajnokságát, a magyar röplabda kupát , a Szudáni vízisí világbajnokságot, és a nyári Eurovíziós játékokon az ikebana zépségversenyt. A kitartó buldog, az igazi férfi, az erő, a nagyság! Nincs nála szebb és okosabb! Pamela Anderson exférje.

Hőhe Ló a Renzó - 99 Tepsi Yonda Team

Igazi óriás! Connor MacLeod, a hegylakó és Egyenes Ági leszármazottja. Ferrari F1 csapat titkos tanácsadója. Csapatunk legerősebb pillére. Rá építjük az egész taktikánkat. Bulik királya, fény az éjszakában, családja támasza. 2008-ban két héten keresztül teltházas koncertet adott otthon. Képes 5 órán keresztül egyfolytában lélegezni. Nincs jobb nála, ezt majd ti is tapasztalni fogjátok. Bölcsességénél csak a motoros tudása nagyobb. 100 métert 50-en alatt futja.

A romot, amivel rajtolni fogunk már gőzerővel keressük. Interpolt is bevettük a keresésbe. Üvegeket visszavittük a közértbe, és a malacperselyt is feltörtük. Van 3,5 kiló aprónk, ha valaki netán tud egy erőgépet, ne fojtsa magába!

Ezek a típusok jöhetnek szóba:

Moped91 Motul