Robogóhoz közük sincs, de mindent beleadnak

Le Visonta: Kimle Scooter Team

2015.07.09. 09:30 Módosítva: 2015.07.09. 09:33

Komoly motoros múlt, nulla robogós jelen és fényes jövő áll előttük, ha Smuki lánya kölcsön adja az Apriliát.

A versenyre egy hirtelen ötlettől vezérelve neveztünk. Létszám tekintetében a Sáling testvérek adták az alapot, meg hát eleve az indulás ötlete is tőlük jött. Azonban szükségük volt egy robogóra, plusz egy szerelőre is. Így került képbe az, aki mindig kihúzza őket a szarból, ha valami gebasz lenne bármilyen belsőégésű masinával: a Smuki. Bónuszként még motorja is van hozzá.

A versenygépünk egy többtulajos Aprilia Scarabeo(?) 50. Többtulajos, mert Smuk lányáé ugyan, de az egyik szerelő jár vele leginkább munkába. A gép most nem szalonképes, jelenleg nagyon nincs egyben, de rajta vagyunk, hogy versenyre azért legyen mivel körözni. Tehát három pilóta, a szerelő és egy motor adott volt. A fiúknak szüksége volt még egy pilótára, nem is volt kérdés, hogy mindenki cimborája, a mindig sebes térdű Matyesz lesz a negyedik.

Sajtós: ezt volt a legnehezebb kiválasztani, de sikerült Ati személyében megtalálni az ellátmányért felelős személyt, lelki tanácsadót, és a sajtóst egy személyben. A versenyre viszünk helyes csajokat is, már csak ezért is érdemes nekünk szurkolni!

Smuk László (Smuki): a mi atyánk. Maga a rutin és a tapasztalat. Szabadidejét a Pannonia Ringen vagy a Bakonyban múlatja. Ő is szerzett már tapasztalatot gyorsaságiban és enduróban is, de robogót ő is csak távolról látott eddig.

Csendes Attila (Ati): a mi sajtósunk, szurkolónk, managerünk és szakácsunk egy személyben! Egy igazi főnyeremény. Legalábbis reméljük! Jobban várja Le Visontát, mint a versenyzők!

Grundner Máté (Matyesz):négy éve fedezte fel, hogy motorok is vannak a világon. Eddig csak krossz motoron ült, és azon belül is csak a narancssárgáék a nyerők. Mára másfél szezonnyi MX2 verseny van a háta mögött, és karácsonyra is mindig alkarbedurranást kér a Jézuskától. Robogón a felkészülés alkalmával ült először, és csak a győzelem lebeg a szeme előtt!

Sáling Gábor (Gaben): 12 évesen kezdte pályafutását egy Simson S51 Electronic nyergében. Innentől nem volt megállás: Sachs, KTM, KTM, KTM, KTM, KTM, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, de aztán csak maradt a KTM. Sok mindent próbált már, de a robogózást még soha! Most itt az idő! Le Visontán belead apait-anyait!

Sáling Tamás: A csapat legfiatalabb tagja. Hatszázas CBR-jét csak utcán használja, a robogós korszak persze neki is kimaradt... Szinte mindent elvezet, aminek legalább két kereke van. Megjárta motorral: Szlovéniát, Olaszországot, Svájcot, Ausztriát, Lengyelországot.

Kimle Scooter Team a Facebookon!

Moped91 Motul