A titkos aduász, ha a hegyen akarod csapatni

Motoros merítés

2015.09.27. 12:04

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

A titkos aduász, ha a hegyen akarod csapatni

Érződik minden porcikáján a kilencvenes évek japán minősége. Benne van a robusztusság érzete, ahogy mondják "van benne anyag". Minőségit is mondanék, bár azért a Hondát nem előzi be. A futóműve állítható, és ez nagy szó még ma is. Én legjobban a meredek hegyi felfutókat élvezem vele, ott előjön a nyomatékosság és a jó kezelhetőség. 

Tovább >>>


Fehér villám

Idén sikerült egy padkára túl nagy hévvel ráhajtanom, amibe beleakadt a kipufogó, és letört a hengernél a felfogatás, így új blokkot kapott. Az elmúlt hónapokban már nem én, hanem feleségem használja, és szereti is. Eladni egyáltalán nem tervezem, mert kiismerve a bajait, ennyi pénzért, amennyiért manapság venni lehet, ajándék.

Tovább >>>


Jobb mint gondoltam

Azt hittem levezető motort veszek. Túl vagyok már a nagy száguldások korszakán, eldöcögök egy 52 lóerős automata robogóval. Egész más lett belőle. Két év alatt 25 000 km-t mentem, bejártam a Balkán minden országát, szebbnél szebb túrákon vettem részt.

Tovább >>>


Zümmögő szépség

Ez egy remek hatszázas. Érzésem szerint nem olyan remek, mint a Hornet, de kifejezetten jó. Rendkívül könnyen fordul, baromi kezes, a futómű jól tolerálja az út és a vezető hibáit. Nem tudom, hogy ez előny vagy hátrány, de ennek a motornak alig van hangja. A feleségem kínai hajszárítója meggyőzőbben dübörög.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!