Olasz fostalicska

Motoros merítés

2015.11.28. 13:04

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Olasz fostalicska

Elkezdtem motorozgatni vele, és észrevettem, hogy vannak rendőrök, akik ellenőrizgetik a rendszám nélküli motorosokat. Onnantól nem volt élvezet a motorozás, azon aggódtam mindig, mikor futok össze egy rendőrrel, aki félreállít. Szóval lepapíroztam. A motorozás így már élmény is lehetett volna, csak egy probléma akadt. Maga a motor.

Tovább >>>


Ezen lakni lehet

Igazi tökéletes mindennapi társ, kitűnő szélvédelme miatt kora tavasztól tél elejéig motorozható. Állítható plexije megoldja, hogy nyáron se döglesz meg rajta. Egyszer egy barátommal cseréltünk egy túraszakaszon. Amikor leszállt róla, spontán megjegyezte: ezen lakni lehet!

Tovább >>>


Sportos, rókaszemű túrázgatós

Eddig az olajcseréken felül az első fogaskerék lelazulása volt az egyetlen probléma. Erre viszont felhívnám a márkatársak figyelmét: ellenőrizzétek, nem lazult-e le, mert marha nagy galibát tud okozni.

Tovább >>>


Az élvezetes csavargós

Vezetni a Dögöt nagy élmény, minden gázadás mosolyt csal az ember szájára. Amióta sportkipufogó van rajta, más is hallja, hogy jövök. Mély, karcos, és gyönyörűen szóló hangja van. Háromezertől kellemesen használható, és pikk-pakk leszabályzásba pörög.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!