Nekem már nem kell semmi

Motoros merítés

2016.05.29. 13:15

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Nekem már nem kell semmi

Az álom beteljesült. Végtelen örömet képes okozni, és ez így nagyon jól van. Egy Harley-t nem elvisz egy körre az ember, egy Harley-val együtt mész motorozni. Te és a Géped. A család odáig van tőle, és a kilencéves kislányom alig várja, hogy elmenjünk egy körre. Nem kell másik.

Tovább >>>

Frappáns összefoglaló

Az első ezer kilométer volt a legfájdalmasabb. Alig győztem kivárni, hogy leteljen, és az első szerviz után végre rendesen használhassam. Kétezer alatt rángat, hatezer felett felesleges tartani. Háromezer körül használom. Ott adja le a nyomatékmaximumot is, és a hangja is ekkor tetszik a legjobban.

Tovább >>>

Amfetaminfüggő szteroidtacskó

Fenntartási költségek... Nincsenek. Első kötelező szerviz után, amikor bemondták az összeget, azt hittem, a borravalót kérik. Praktikus, gazdaságos jószág, minden percet imádtam vele. Hátránya talán, hogy sok szerviz nem vállalja, mert kínai szutyok. Szerintük. De ki kéne próbálniuk.

Tovább >>>

Veled nem unatkozom

A világítás hazafele már nem működött. Ezért igyekeztem mellékutakon haladni, ami kissé bizonytalan volt, mert se útburkolati jelek, se némi holdfény. Így nem láttuk a menetirány szerinti jobb oldalon sorakozó tujákat, de gyanítottuk, hogy van ott valami, ezért tapintással meg kellett állapítani.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!