Gyere, tanulj meg velünk robogózni!

2016.06.13. 17:10

A hétvégén lesz az első Totalbike tréning, kimondottan robogósoknak. Atom jó lesz, és olcsó.

Nem szeretem a nagy szavakat, de azért ilyen még tényleg nem volt. Vegyél részt a Totalbike robogós tréningjén, mert robogózni azért bőven több annál, mint hogy felülsz, és húzod a gázt! Ráadásul a vezetéstechnikai képzés mindig jó, nem csak a kezdők tanulhatnak hasznos fogásokat, hanem a magukat dörzsölt profinak tartóknál is vannak fehér foltok.

Illetve motorozni soha nem lehet elég jól megtanulni.

A tréninget a Groupama Motoros Akadémia instruktorai tartják, ők mindenkinek tudnak újat mutatni. A képzés igen baráti, 6000 forintba kerül, ami kétórás kurzust foglal magában, rövid elméleti rész után a gyakorlaté lesz a főszerep.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy minél pörgősebb legyen, a legkevesebb üresjárattal menjen. Ha esik, ha fúj, megtartjuk.

A tréningre 2016. június 18-án, azaz most szombaton kerül sor a Hungexpo területén. Négy csoport lesz, itt tudtok regisztrálni

A kezdés időpontja előtt 30 perccel kell megérkeznetek a 2-es kapuhoz. A helyszínre, az A pavilon mögötti részre a D pavilont megkerülve találtok oda. Nagyon fontos, hogy a tréningen kötelező a védőfelszerelés viselése, és kizárólag automata váltós robogóval vehettek részt rajta.

Aki úgy gondolja, tenne valamit magáért és a biztonságáért, az jöjjön, nem fogja megbánni. Jó buli lesz, várunk mindenkit szeretettel.