Hófehérke Afrikában

Motoros merítés

2016.07.09. 12:55

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Tökéletes városi szöcske

Ha ilyen motor vásárlásán töröd a fejed, akkor mindenképp érdemes venni rá egy dobozt, illetve egy plexit, mivel ezek nagyon praktikusak és megkönnyítik majd a mindennapjaidat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mivel HIBÁTLAN kis motor és egy élmény vezetni!

Tovább >>>

Hófehérke Afrikában

Aki a klasszikus formát szereti, annak ez simán etalon. Láthatóan bejött az utca népének is. Ennyien még soha nem dicsérték meg a gépemet, az meg pláne nem fordult elő korábban, hogy vadidegen csajok odajöjjenek megkérdezni, csinálhatnak-e róla képet. Talán csalódtak is kicsit, amikor rájöttek, hogy nő a sofőr.

Tovább >>>

Törődéshiányos darázs

Jött a fekete leves. A hátsó kerékcsapágy és a hátsó főfékhenger szinte egyszerre adta meg magát, majd ezek cseréje után az első is. Aztán a teleszkópok is elfosták magukat. Közben rájöttem, hogy azért nincs alapjárat, mert a membrán nem zár rendesen.

Tovább >>>

Bella

A motor nekem gyenge, az S2R 800-as érezhetően erősebb volt, nagyobb nyomatékkal. A 696 alapjáraton jól hangzik, de fordulaton csattog, kopog, fémesen üt, úgyhogy nem is húzom üveghangig sosem. Idegesítő.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!