A pályán tuti nem lesz baj

Totalbike24: Motoros Mentők

2016.07.21. 15:47

Sziasztok, mi vagyunk az Országos Mentőszolgálat Mentőmotoros csapata. A csapat életre hívása és a versenyzés ötlete már tavaly érlelődött bennünk, de komoly elhatározásra csak idén jutottunk.

Íme a 24. csapat, a Motoros Mentőké - nem volt könnyű összeállniuk, sőt, két napja még a versenygépük is letérdelt, de végül megoldották, ráadásul egy sztárigazolással, a tavalyi versenyen a profizmust képviselő Kiss Vikivel állnak rajthoz. Állítólag menet közben is tudnak infúziót bekötni, szóval csak óvatosan!

A felkészülés, szponzoráció, csapatgyűjtés hullámzóbbra sikerült, mint egy napunk a mentőmunkában. Pedig az sem semmi. Volt itt már szakács és 7 versenyző is lakókocsistul, majd totál lemondás is. De végül összeálltunk, mint a rizseshús, ha a negyedik ember könyöke is úgy akarja, szóval ő lesz a meglepi.

#1: Dávid a "Gömb": Mindenben hasonlít egy szabályos gömbre. Főleg a külseje. Ugyanakkor, mivel a gömb a legtökéletesebb forma, Ő is azt hiszi, hogy mindenhez ért. Mindenhez is. Nem nagyon lehet telefon nélkül látni, de a feleségét egy hívj fel karkötő miatt nem felejti el hívni naponta legalább egyszer. 25 éve motorozik és Sopronból sem rest a fővárosba utazni, hogy mentőmotoron ülhessen.

#2: Áron a "Békíthetetlen": Nem érti ha a világ dolgai nem a normális mederben folynak. Olyankor sír egy kicsit, majd megoldja a helyzetet. Ő a csapat legjobb képű férfija. Ismeri mind a maga, mind a motorja határait, sosem siet. Ő az az ember, aki van annyira elvetemült, hogy Budapesten is egy sima 50-es robogóval közlekedik. Agyrém.

#3: Wicca a "Mindennelversenyzem": Azt hiszem, nem kell bemutatni Kis Vikit, aki tavaly is lapon fordult még a mosdóban is, ha álltak előtte. Egyszer adunk neki egy műanyag babakádat, tuti, hogy azzal is térdelve rohan be a kanyarokba. Láttuk már hatszázason, ezresen, jetskin... Továbbá tavaly ő volt a Mentőmotoros Szolgálat Nagykövete, szóval tiszteletbeli Mentő.

#4: Szilárd "Mindigszerel": Motorszerelő, autószerelő, Bogárhátú tulaj. Bütykölős. Szerintem az oviban is szétszedte a radiátort alvásidőben, és átnézte, nem ereszt-e. Motorozik is mindennel ami gurul. Szirénazajban pedig jobb az emésztése, kiegyensúlyozottá válik, kisimulnak a ráncai.

Szóval a lecke fel van adva. Mármint magunknak, hiszen a három bojlertestű nagyarcú srác hátrányát kell Vikinek ledolgoznia.