Elegáns luxus, sportos génekkel

Motoros merítés

2016.07.31. 13:17

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

A csodaparipa

Nagyjából 1 óra/100 km megtétele után kezdek el mozgolódni. Nem hiszem, hogy ez a többi általam kiszemelt motoron másképp lenne ebben a kategóriában, úgyhogy kényelmesnek mondható. Őszintén szólva a teljesítményétől kicsit tartottam (48 LE), de az esetek 90%-ában bőven elég.

Tovább >>>

Élménymotor

Zseniális motor. Olcsó, és ez pár helyen meg is látszik rajta, de nem lóg ki a lóláb. Pl. a Honda egyszerű zártszelvényeket alkalmaz az olcsó motorok hátsó lengővillájánál. Itt is lemezből van préselve, de bárki festett öntvénynek nézi. Nekem tetszik ez a fajta hamiskás többnek látszani akarás. Így nem fáj annyira.

Tovább >>>

Elegáns luxus, sportos génekkel

Nem akartam ilyen motort venni. Elégedett voltam az RT-vel, de aztán jött egy próbaút. Megdöbbentett, hogy ez a böhöm nagy test mennyire jól vezethető, milyen jól adja le azt a hatalmas nyomatékot, ami rendelkezésre áll. Két személlyel mentünk, mégis szűken fordítható volt a gép.

Tovább >>>

Rákattantam

Gyakorlatilag a világból ki lehet menni vele. Az első túrám 300 kilométerre sikerült, megállás és pihenő nélkül. Azóta is hasonlókat megyek vele, ha kinyitom a garázskaput, akkor 200 km alatt nem állok meg.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!