Tudják, hol lakik a körrekord

Totalbike24: Vili Kings

2017.07.07. 10:16

Örömmel értesítünk minden rajongót, hogy idén is lehet nekünk szurkolni! Kis változás történt a csapat összetételét, illetve létszámát illetően, fogadjátok szeretettel az ellenfeleinket elrettentő, hivatalos csapatbemutatásunkat.

Eredetileg Kis Vikivel álltak volna rajthoz, de aztán pár napja kiderült, hogy Vikinek mégis van licence, így hirtelen egy zseniális sztárigazolást hajtottak végre, aminek köszönhetően idén is lesz apa-fia felállással támadó csapat. Így viszont nem eredeti formációval áll fel az ős-Le Visontán körrekordot futó, kizárólag a műszaki hibák miatt nem győztes Delírium Racing - hosszas szerelések után az utolsó helyről rekordsebességgel a 15-ig harcolták fel magukat.

Két dolog mozgat minket. Az első, hogy tisztelegjünk Várkonyi András színművész több éven át tartó, Oscar-díjjal nem jutalmazott, ám feledhetetlen alakításáért a magyar Dallasban. A második pedig, hogy 2017 nyarán egy nagyon hosszú nap után a mi csapatnevünktől zengjen a kecskeméti pálya. 

Folytassuk egyesével:

Sinkó Gyuri: a Honvédban versenyeztem, a kecskeméti pályához sok szép élmény köt. Ha Honvéd-edzés volt, ott volt minden menő. A Drapál is. A pálya széléről figyelte a menést. Mindenki beleadott mindent. Az edzés végén kiértékelte, amit látott. Megdicsért engem is: "jól mentél" - mondta. Azóta büszke vagyok erre. Jó lesz újra ott lenni, pláne a fiammal egy csapatban versenyezni.

Bata Gergő: előbb motorozott, mint beszélni tudott volna. Ám a sár, a dagonya, a homok vonzza jobban, mint az aszfalt. Felismeritek majd, neki külön bütykös gumikat teszünk fel.

Sinkó Fábián: amikor megismertem, még vörös, hosszú haja volt, és a sokadik Aprilia RS-ét fogyasztotta. Édesapja révén csak a teligázt ismerte, így azért néha akadt baja az aszfalton csúszással.

Manzel Dániel: elsőként egy Suzuki Runt sikerült szétgyilkolnia, majd a lista csak folytatódott. Még szponzorokat is talált, így versenykörülmények között is csinálhatta, amit szeret.

Háttértámogatás:

Á. Tóth Niki: Mákotok van, hogy nem versenyző, most nálunk ő a kis energiabomba, mert váltás nélkül menne 24 órát.

Juhász Gyuri: Gyurmát is csak a bokszban látjátok, mert sajnos licenszes versenyző. Ismét mákotok van!

Márki Gyuri: Ugye tudjátok? Hát persze, hogy mákotok van, amiért nem bírja el a széria 50-es robogó.

Magunkat nem kímélve mindent megteszünk a csapat sikeréért. Összeálltunk, szeretjük, amit csinálunk, így egy kis szerencsével idén az élen leszünk.

Kövesd őket Facebookon!