Tavaly az utolsó pillanatig harcoltak

Totalbike24: Rém Team

2017.07.08. 11:44

És igen! Idén is ott leszünk a versenyen. A hozzáállásunkat semmi sem mutatja jobban, mint hogy a mi nevezésünk érkezettbe elsőnek (bár rosszul), de ezen a malőrön átlépve sikeresen regisztráltunk (hála méDIÁNAK). Tehát, rémes lesz a kecskeméti verseny is.

A Rém Team is öreg csapat, ez lesz a harmadik versenyük. Bemutatkozójuk és a versenyzők egyaránt szerények, viszont rohadt jól mennek a tradicionálisan feltűnőre festett Liberty-vel, mind a két alkalommal top 10-be sikerült kerülniük. A bemutatkozójukban nem hazudnak, tényleg rohadtul hajtottak az utolsó másodpercig, amikor már mindenki elvette a tüzet, ők akkor is nyélen mentek, övék volt a harmadik leggyorsabb utolsó kör.

A tavalyi célunkat felemásan sikerült teljesíteni 1165 körrel, így az ezres klub pipa, viszont tavaly előtti viszont tavaly előtti helyezésünket (8. hely) már nem sikerült tartani, nagy csatában végül a 10. helyet sikerült megcsípni. Pedig már olyan gyorsasan közeledtünk a BME-s csapatra, mint a szorgalmi időszak vége.

Gyuri, aki úgy érezte hogy futva gyorsabb: Rácz Árpád, aki tavaly lehozta perec nélkül:

Ő is magtáros - ő fertőzte meg a kollégáit - és alig várja, hogy körbemotorozza őket! Csak meg ne álljon egy öntöző se, mert az egész öntözési iroda Kecskeméten lesz.

Lackó Lehel, aki nem apró mérete ellenére is nagyot ment:

És az új pilóta:

Stefan, a müncheni barátunk, aki idén újonc, de számára se ismeretlen a légkör, hiszen rengeteg versenykilométer van a kezében (autóval), kíváncsian várjuk hogyan teljesít.

És a csapat:

Kövesd őket Facebookon is!