2013.12.31. 08:32

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Kézműves japán mestermű

A nálam eltöltött kicsit több mint másfél év alatt próbáltam behozni a hosszú állásból eredő, karbantartásbeli elmaradásokat. Így viszonylag sokat költöttem alkatrészekre, melyek között voltak bizony olyan tételek is, amelyeket viszonylag nehezen, drágán, vagy csak egy-két hét várakozás után tudtam beszerezni. Ezzel mindenki számoljon, aki a japán belpiacos gépekkel szemezget.

Tovább >>>


Hosszú távú párkapcsolat

Csak otthon kerekedett ki a szemem, mikor észrevettem, hogy a kipufogó hangosítását amolyan jó magyaros módon hét-nyolc, a dob kiömlőcsöve köré fúrt lyukkal oldották meg. Mivel a motorral nem a szüretelő asszonyoknak kívántam csujogatni haragos gázfröccsök kíséretében, a visszahalkítás mellett döntöttem.

Tovább >>>


Színe váltott, szeretett kalandorom

Már a nagymotoros oktatáson éreztem, hogy egy új és szórakoztató időszak kezdődik életemben. Annak ellenére éreztem ezt, hogy sudár testalkatom alatt egy apró Honda CB 250-es küzdött velem és amatőrségemmel.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Tovább >>>


Hipertér tehénke

A blokk agyonvághatatlan, ha gondoskodunk a szükségleteiről, soha nem fog tönkremenni. A tolóereje még nyolc év után is borzongató, a gyorsulás élménye katartikus. A fékrendszer viszont minősíthetetlen, egyszerűen silány. A maga korában a világ leg-leg motorja volt, nem tudom, mégis mit gondoltak, amikor ezeket a fékeket tervezték.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!