no

Dobozos triál

2007.03.22. 14:05

Na de itt van Bou. Kétségtelenül az idei év szenzációja, aki rettenetesen elporolta idén az összes ellenfelét annak ellenére, hogy az összesített táblázat pontkülönbségei azért árulkodnak a változatos, szoros szezonról. Fiatal és az élre tör. Úgy tűnik ehhez megfelelő háttér a Honda Montesa. Már a verseny vége előtt Toni Bou behozhatatlan előnyre tett szert, így a madridi zárófutamot csak levezetésnek tekintette.

A Montesa-HRC gyári csapat másik tagja, Lampkin idén is csak elmotorozgatott a saját örömére. Hozta a formáját, sosem teljesít kiemelkedően, és sosem csinál mély hibákat. Ötödik helyezése ellenére sok hazai triálos számára azért még mindig ő a példakép.

Egy rendkívül fordulatos, meglepő és izgalmas indoor szezon ért véget, mintegy ízelítőt adva a kültéri világversenyhez, mely április elsejével indul útjára, és 10 fordulón keresztül látnak el izgalmakkal. Javaslom, tehát mindenkinek, hogy kövesse az eseményeket az év további részében is, hiszen az outdoor sokkal fordulatosabb és nehezebb, mint fedettpályás társa.

Végeredmény:

1. Toni Bou Montesa 67
2. Adam Raga Gas Gas 57
3. Albert Cabestany Sherco 54
4. Takahisa Fujinami Montesa 41
5. Dougie Lampkin Montesa 36