Ízelítő a Budapest Motor Kiállításról

2009.03.12. 15:50

Az egyik legszebb lány a Danger standján

Tegnap elszöktünk Winklerrel, hátrahagytuk a papírfecnikkel, jegyzetekkel és prospektusok teli irodát, hogy mindent meglessünk élőben – megnyílt a Budapest Motor Kiállítás. Videókamera a kézben, fényképezőgép a vállra akasztva - amit láttunk felvettük, vagy lefotóztunk. Aki kíváncsi a részletes beszámolónkra, térjen vissza szombaton a Totalbike-ra, addig itt egy kis képes csalogatás mindenkinek – az expó március 15-ig tart nyitva.

A legendás első szériás GSX-R 750

A hivatalos sajtóközleményben kiemelték, hogy szerdán Maya Gold bújik meg a tömegben – nos, tömeg nem volt, de a pornószínésznőt sem láttuk egyik motor ülésén sem csigaként foltot hagyni. Helyette követtük az alul öltözött hoszteszlányokat, kerestük csalafinta pillantásukat. Szerda volt, nyitónap, több kereskedő állt a motorok mellett, mint vendég – aki hétvégén készül a Hungexpo területére, biztosan több emberrel, és a PR hírek szerint Győzikével is találkozhat. Talán csak bőrruhát próbál hiénázni – a közlekedésbiztonság érdekében őszintén reméljük, hogy nem bír kisírni magának egy szponzormotort. 

 Félszeg mosoly a Cectek quadon

Kedves olvasóink, nézzék meg képes ízelítőnket, megpróbáltuk összegyűjteni a hoszteszek kis csoportjának legjavát. Akiket a lányok nem hoznának lázba, csak a beszámolót várják, kérjük, szombatig legyenek türelemmel – szolgáljon nekik vigaszul a Budapest Motor Kiállítás legszebb veteránjainak a fotói.

Bájos mosoly a Kawasakin